آرامش

ساخت وبلاگ

جویدن آدامس هنگام خرد کردن پیاز مانع از اشک ریزی شما می شود.

ـ اثر لب و زبان هر کس همانند اثر انگشت آن منحصر به فرد است.

ـ رشد کودک در بهار بیشتر است.
 
ـ ۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می کشد تا نور خورشید به زمین برسد.

ـ ظروف پلاستیکی تقریباً ۵۰۰۰۰سال در برابر تجزیه مقاومند.

ـ تنها قسمتی از بدن که خون ندارد قرنیه چشم است.

ـ شترمرغ در ۳ دقیقه ۹۵ لیتر آب می خورد.

ـ حس بویایی مورچه با حس بویایی سگ برابری می کند.

ـ کرم های ابریشم در ۵۶ روز ۸۶ برابر خود غذا می خورند.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 327 تاريخ : 26 / 11 / 1392 ساعت: 17:53

ذکر یونسیه

ذکر یونسیه چیست؟

حضرت یونس علیه السلام مدت ها در میان قومش به ارشاد مردم پرداخت ولی در مدت سی و سه سال فقط دو نفر به او ایمان آوردند او هم قوم خود را نفرین کرد و خداوند به او وعده داد که در فلان تاریخ عذاب خود را بر آنان خواهد فرستاد  یونس از شهر خارج شد اما یکی از دوستانش در شهر ماند و مردم را از عذاب خدا ترساند و از آنها خواست توبه کنند و آنها که نشانه های عذاب وعده داده شده را دیدند  از ترس عذاب توبه و ناله کردند تا خدا عذابش را از آنان بر گرداند یونس به امید اینکه مردم نابود شده اند به شهر بازگشت و وقتی دید همه چیز عادی است و مردم به کارشان مشغول  عصبانی شد و شهر را بدون اجازه خداوند ترک کرد و با یک کشتی راهی دریا شد.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 385 تاريخ : 12 / 11 / 1392 ساعت: 14:44

کارگَردان اصلی‌ترین عامل تبدیل شدن یک فیلم‌نامه یا نمایش‌نامه به یک فیلم سینمایی یا تلویزیونی، نمایش (تئاترنمایش تلویزیونی (تله تئاتر)، فیلم پویانمایی و سریال تلویزیونی است. به همین دلیل است که همواره، یک اثر تصویر متحرک را بنام کارگردان آن می‌شناسند.

مهم‌ترین کاری که یک کارگردان در جریان ساخت یک اثر تصویر متحرک انجام می‌دهد، حفظ تم اصلی کار در طی مراحل سه‌گانهٔ پیش‌تولید، تولید و پس‌تولید است. کارگردان پس از مطالعه فیلمنامه آنرا خرد کرده و به قطعات کوچکی به نام سکانس، صحنه و پلان تبدیل می‌کند و متنی را تهیه می‌کند با عنوان دکوپاژ. این متن دستور العملی است برای همه عوامل سازنده فیلم که در آن تمامی جزئیات پلان از قبیل زاویه دوربین، اندازه نما، حرکت و گفتار بازیگر، نور، زمان، مکان و ... نوشته شده است. کارگردان باید به اصول و قواعد تمامی مراحل تولید مسلط باشد تا به خوبی بتواند گروه را رهبری کند و به نتیجه مطلوب برساند.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 363 تاريخ : 11 / 11 / 1392 ساعت: 2:37


اهل كاشانم
روزگارم بد نيست.
تكه ناني دارم ، خرده هوشي، سر سوزن ذوقي.
مادري دارم ، بهتر از برگ درخت.
دوستاني ، بهتر از آب روان.

و خدايي كه در اين نزديكي است:
لاي اين شب بوها، پاي آن كاج بلند.
روي آگاهي آب، روي قانون گياه.

من مسلمانم.
قبله ام يك گل سرخ.
جانمازم چشمه، مهرم نور.
دشت سجاده من.
من وضو با تپش پنجره ها مي گيرم.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 389 تاريخ : 8 / 11 / 1392 ساعت: 14:37

سلام به كنكوريا! امروز ميخوام شيوه‌ي خوندن درس ادبيات رو براتون توضيح بدم:

اولين درسي كه وقتي دفترچه كنكور رو باز مي‌كنين بايد جواب بدين، پس روي اعتماد به نفس آزمون شما تاثير زيادي داره!

اگه هميشه توي درس ادبيات نمره بيست داشتين اصلا اصلا اصلا انتظار درصد بالا نداشته باشين! چون كاملا فرق دارن با هم! يكي كاملا حفظي و يكي كاملا مفهومي و سخت!

كتاب هاي درسي ادبيات به درد همون امتحاناي نهايي و اين جور چيزا مي‌خوره! پس روي اونا براي كنكور حساب نكنين!

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 405 تاريخ : 7 / 11 / 1392 ساعت: 23:29

زیارت عاشورا

از آنجا که زیارت نوعی اعلام موضع در مشخص کردن خط فکری است و آثار سازنده عجیبی دارد؛ آنچه به عنوان متن زیارتی خوانده می‌شود از نظر محتوی و جهت دهی، از حساسیّتی ویژه برخوردار است. به همین جهت ائمه(علیهم السلام) با آموختن نحوة زیارت به یاران خود، به این عمل سازنده جهت و غنای بیشتری بخشیده‌اند.زیارت عاشورا، که از تعالیم امام باقر( علیه السلام)است، به سبب آثار سازندة فردی و اجتماعی و بیان مواضع فکری و عقیدتی شیعه و نشانه گرفتن خطر انحراف اهمیت ویژه ای دارد. شماری از دستاوردهای این زیارت عبارت است از :

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 455 تاريخ : 7 / 11 / 1392 ساعت: 22:55

دریاچه رتبا، Retba یا صورتی در سنگال و یکی از جاذبه های توریستی درغرب آفریقاست،برخلاف تمام دریاچه‌‌‌ های دنیا صورتی رنگ است



دریاچه رتبا، Retba یا صورتی در سنگال و یکی از جاذبه های توریستی درغرب آفریقاست، برخلاف تمام دریاچه‌‌‌ های دنیا صورتی رنگ است. این دریاچه به خاطر رنگ جالب آن مورد توجه قرار گرفته است به گفته یکی از محققان، زمانی که از داخل هلی‌ کوپتر به این دریاچه نگاه می‌ کردیم، به نظر می‌ رسید که قایق‌‌‌ ها روی مخلوطی از شیر و توت فرنگی شنا می‌ کردند.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 323 تاريخ : 6 / 11 / 1392 ساعت: 17:46

مقدمه

تمام روابط اجتماعی که آثار حقوقی از آن ایجاد می شود، موضوع علم حقوق قرار می گیرد. این روابط می تواند مربوطه به روابط دولت و مردم باشد که به حقوق عمومی معروف است و یا شامل روابط خصوصی مردم گردد که حقوق خصوصی نامیده می شود. به عبارت دیگر حقوق عمومی شامل حقوق قوای سه گانه کشور، حاکمیت و آنچه مربوط به اداره کشور است، می شود و حقوق خصوصی به روابط بین خود مردم می پردازد که مهم ترین آنها روابط تجاری است که عامل ایجاد رشته حقوق تجارت شده است و یا مسائل مربوط به حقوق مدنی است که از آن جمله می توان به اموال، مالکیت، قراردادها، مسوولیت هایی که اشخاص در خطاهایی که مرتکب می شوند برایشان به وجود می آید مثل مسوولیت ناشی از حوادث، قواعد مربوط به ارث، وصیت، ولادت، اقامتگاه اشخاص و ده ها مورد دیگر اشاره کرد.

حقوق

همچنین شاخه ای از حقوق به روابط بین المللی می پردازد که خود به دو بخش حقوق روابط بین الملل عمومی و خصوصی تقسیم می شود که حقوق روابط بین الملل عمومی به روابط بین دولتها و سازمانهای بین المللی می پردازد.

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 560 تاريخ : 6 / 11 / 1392 ساعت: 17:38

شهاب‌سنگ (آذرگوی)ها اجرام بزرگی‌اند که بیشتراز سنگ و فلز تشکیل شده‌اند. این اجرام هنگامی که وارد جو زمین می‌شوند بدلیل قطر زیادشان (۵۰-۱۰۰متر) از جو می‌گذرند و دهانه‌ها و عوارض گوناگونی را از خود بر جای می‌گذارند. برای نمونه دهانه بارینجر در آریزونا و دهانه وردفورت در آفریقای جنوبی. اهمیت مطالعه شهابسنگها جهت تعیین سن زمین، منظومه شمسی و در نهایت تعیین سن کل کیهان است. بعلاوه می‌توان از آنها جهت تعیین ترکیب شیمیایی بخشهای مختلف سیاره زمین و سایر سیارات سنگی استفاده نمود و حتی فرایندهایی را که منجر به تشکیل این سیارات و حتی فرایندهای تشکیل هسته، پوسته اولیه، فرایند تفریق عنصری در گوشته اولیه و فرایند مهمی چون تشکیل حیات می‌باشد به دقت بررسی نمود. به کمک مطالعه شهابسنگهای فلزی (آهنی) و مطالعات لرزه نگاری بود که دانشمندان ترکیب حدودی هسته زمین را تعیین نمودند.

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 412 تاريخ : 5 / 11 / 1392 ساعت: 23:15

احكام و آداب تيمّم
گذشت كه طهارت با خاك و تيمّم هنگام تنگى وقت و ترس از فوت نماز انجام مى شود، و نيز امورى كه آن را باطل مى كند ذكر شد(100). چنانكه گفتيم : تيمّم دَرِ رحمتى است كه خداوند - جلّ جلاله - گشوده ، و به واسطه آن بندگان را بر اسباب نيل به خشنودى اش رهنمون گرديده ، و با اين كار هشدار داده كه نماز از مهمّترين عبادتهاست ، و حتّى هنگام ضرورت و در هيچ حالتى ، از هيچ يك از مكلّفين ساقط نمى گردد.
كيفيّت تيمّم بدل از غسل
1 - هرگاه كه وقت نماز - خواه واجب باشد و خواه مستحبّ - تنگ شد، و غسلى بر انسان واجب بود كه داخل شدن در نماز جز بعد از طهارت از آن جايز نبود، اگر نمازى كه مى خواهد براى آن طهارت كند واجب باشد، نيّت تيمّم آن نيز به اين صورت است : تيمّم واجب بجا مى آورم ، به جهت وجوب ، آن ، به گونه اى كه هر چيز كه با غسل كردن مباح مى گردد با آن نيز مباح و جايز شود، و بدين وسيله خداوند - جلّ جلاله - را از آن جهت كه زيبنده عبادت و پرستش است ، عبادت مى نمايم .

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 290 تاريخ : 5 / 11 / 1392 ساعت: 22:44

فَلسَفه مطالعهٔ مسائلی کلی و اساسی، پیرامون موضوعاتی همچون هستی، واقعیت، آگاهی، ارزش، خرد، ذهن و زبان است.[۱][۲] تفاوت فلسفه با دیگر راه‌های پرداختن به چنین مسائلی، رویکرد نقّادانه و معمولاً سازمان یافتهٔ فلسفه و تکیه آن بر استدلال‌های عقلانی و منطقی است.[۳] در تعابیر غیرتخصصی به طور گسترده تر فلسفه به بنیادی ترین عقاید، مفاهیم و رویکردهای یک فرد یا گروه اشاره دارد.

واژه فلسفه ریشه در کلمه یونانی آرخه به معنی بذر دارد. در واقع فلسفه به دنبال کشف ماده المواد عالم است که جهان هستی از چه چیز به وجود آمده است همچنین واژهٔ فلسفه به معنای دوستداری حکمت نیز هست و ریشهٔ یونانی (به یونانی: φιλοσοφία) دارد که سپس به عربی و فارسی راه یافته است. مشهور است که نخستین بار فیثاغورس واژه مذکور را به کار برده است؛ زمانی که از او پرسیدند: «آیا تو فرد حکیمی هستی؟» وی پاسخ داد:«نه، اما دوستدار حکمت (Philosopher) هستم.».[۴][۵]

اگرچه فلسفه پژوهشی تخصصی است؛ اما ریشه اش در نیازهای مشترک مردمی است که هرچند فیلسوف نیستند، به این نیازها آگاهند.[۶]

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 268 تاريخ : 5 / 11 / 1392 ساعت: 10:52

با پاسخ به سوالهاي زير شخصيت خود را در چند سوال بررسي كنيد.

به سوالات زیر با دقت و صادقانه پاسخ بدهید و در پایان تعبیر پاسخ هایتان را بخوانید و شخصیت خودتان را محک بزنید.

1. دریا را با کدام یک از تیره، شفاف، سبزویژگی های زیر تشریح می کنید؟

آبی ، گل آلود

2. کدام یک از اشکال زیر را دوست دارید؟

دایره، مربع یا مثلث

3. فرض کنید در راهرویی راه می روید. دو در می بینید، یکی در ۵ قدمی سمت چپ تان و دیگری در انتهای راهرو و هر دو در نیز باز هستند. کلیدی روی زمین درست جلوی شما افتاده است، آیا آن را برمی دارید؟

بله، خیر

4. این رنگ ها را ترجیح می دهید چگونه اولویت بندی شوند؟

قرمز، آبی، سبز، سیاه و سفید

5. دوست دارید از نظر ارتفاع در کدام قسمت کوه باشید؟

6. در ذهنتان اسب چه رنگی است؟

قهوه ای، سیاه یا سفید

7. طوفانی در راه است، کدامیک را انتخاب می کنید؟

یک اسب یا یک خانه

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 265 تاريخ : 4 / 11 / 1392 ساعت: 21:26

 

ادب واژه‌ای است معرب از فارسی.[۲] این واژه از دیدگاه واژه‌شناسان به معنی ظرف و حسن تناول آمده‌است.[۳] برخی نیز در فارسی، ادب را به معنی فرهنگ ترجمه کرده‌اند و گفته‌اند که ادب یا فرهنگ همان دانش است. [۴] به از دیگر معانی واژهٔ ادب می‌توان به هنر، حسن معاشرت، شیوهٔ پسندیده، با سخن اشاره کرد؛ اما ادب در اصطلاح، نام دانشی است که قدما آن را شامل این علوم دانسته‌اند: لغت، صرف، نحو، معانی، بیان، بدیع، عروض، قافیه، قوانین خط، قوانین قرائت که بعضی اشتقاق و انشاء راهم بدان‌ها افزوده‌اند.[۵]

البته دیدگاه ادبای قدیم دربارهٔ معنی اصطلاحی «ادب» کمی مختلف است. بعضی آن را فضیلت اخلاقی[۶]، برخی پرهیز از انواع خطاها[۷] و برخی آن را مانند فرشته‌ای دانسته‌اند که صاحبش را از ناشایستی‌ها باز می‌دارد. [۸]

اما علم ادب (ادبیات) یا سخن‌سنجی یا در دیدگاه پیشینیان اشاره داشته‌است به دانش آشنایی با نظم و نثر از جهت درستی و نادرستی و خوبی و بدی و مراتب آن.[۹] اما برخی ادیب را کسی می‌دانستند که عالم بر علوم نحو، لغت، صرف، معنی، بیان، عروض، قافیه و فروع باشد و برخی خط، قرض‌الشعر، انشا، محاضره و تاریخ را هم جزو آن‌ها دانسته‌اند. [۱۰] جرجی زیدان در این باره می‌نویسد:

«علم ادب در اصطلاح علمای ادبیت مشتمل بر اکثر علوم ادبیه است از قبیل: نحو، لغت، تصریف، عروض، قوافی، صنعت شعر، تاریخ و انساب. و ادیب کسی است که دارای تمام این علوم یا یکی از آن‌ها باشد و فرق مابین ادیب و عالِم آن است که ادیب از هر چیزی بهتر و خوب‌ترش را انتخاب می‌نماید و عالم تنها یک مقصد را گرفته در آن مهارت می‌یابد.»[۱۱]

مردم غالباً بین ادبیات و آثار مکتوب دیگر تفاوت قائل می‌شوند. اصطلاحات «تخیل ادبی» و «شایستگی ادبی» غالباً به منظور تشخیص آثار ادبی از یکدیگر مورد استفاده قرار می‌گیرند. مثلاً تقریباً تمام انسان‌های باسواد دنیا آثار چارلز دیکنز را در زمرهٔ «ادبیات» تلقی می‌کنند در حالی که برخی از منتقدین، آثار جفری آرچر را شایستهٔ گنجانده شدن تحت عنوان «ادبیات انگلیسی» نمی‌دانند. گاهی اوقات ممکن است منتقدان برخی از آثار را به دلایلی همچون سطح پایین دستور زبان و نحو، داشتن خط داستانی باورنکردنی یا گسیخته و یا داشتن شخصیت‌های متناقض یا غیرقابل‌باور از زمرهٔ آثار ادبی حذف کنند. اما باید گفت که مفهوم واژهٔ ادب و ادبیات نیز همانند همهٔ پدیده‌های دیگر در طول زمان یکسان نمانده و دستخوش تحول گردیده است. بیشتر اقوام قدیم جهان، هم‌چون یونیان، ادب را فقط به معنی و مفهوم شعر به کار می‌برده‌اند و علوم ادبی، نزد آنها علم شعر بوده است و بس.[۱۲]

 

 

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 308 تاريخ : 4 / 11 / 1392 ساعت: 19:32




جهان خلقت چگونه آغاز شد؟ اشاره: عالم وجود چگونه بوجود آمد؟ اين موضوع شايد بزرگترن سر از اسرار پيش روي انسان و ريشه اسرار ديگر باشد. بقيه سوالات مهم بشريت از جمله اينكه حيات چگونه آغاز شد؟ شعور و آگاهي چيست؟ ماده سياه چيست؟ انرژي سياه چيست؟ جاذبه چيست؟ و سوالاتي از اين قبيل تماما از همين موضوع سرچشمه مي گيرد. آن درويان، مولف سرگذشت كارل سيگن منجم معروف و بيوه او در اين باره مي گويد:”تمام اسرار ديگر در انتهاي همين سوال قرار دارند. اين موضوع براي من اهميت دارد چون من انسانم و ندانستن را دوست ندارم.” حتي با اينكه تئوري هايي كه براي كشف اين راز بطور فزاينده پيچيده تر مي شود، دانشمندان نگران اين احتمال هستند كه شايد برخي از حلقه هاي زنجيره استدلال شان در اين باره اشتباه باشد. اسرار بنيادين بر اساس مدل استاندارد “انفجار بزرگ” )Big Bang(، عالم هستي طي دوره اي از انبساط زاده شد كه حدود 13 ميليارد و هفتصد ميليون سال قبل اتفاق افتاد. بر اساس اين تئوري، جهان مانند بادكنكي كه ناگهان و به سرعت باد شود، در لحظه اي بسيار كمتر از يك ثانيه از اندازه اي كوچكتر از يك الكترون به اندازه كنوني اش رسيد. ابتدا جهان مملو از انرژي بود، بخشي از آن انرژي به ذراتي مبدل شد كه سپس تبديل به اتمهاي سبكي مانند هيدروژن و هليوم شد. اين اتمها ابتدا كهكشانها و بعد ستاره ها را پديد آوردند كه بعدها در داخل كوره هاي آتشين آن ستاره ها عناصر ديگر ساخته شدند. اين الگو، تصويري است كه دانشمندان بطور عموم به عنوان ريشه پيدايش عالم هستي بر روي آن اتفاق نظر دارند. اين مدل مدلي قوي است كه بسياري از پديده هاي ديگر را كه دانشمندان به هنگام نگاه كردن به آسمان مشاهده مي كنند، توضيح مي دهد - مثل همواري قابل توجه زمان فضائي درمقياس هاي بزرگ و حتي توزيع كهكشانها در گوشه و كنار عالم هستي. اما در جهان هستي چيزهايي دارد كه دانشمندان به راحتي نمي توانند براي توجيه آنها از اين الگو استفاده كنند. براي تازه واردين به اين مقوله نمي توان بحث دوره انبساط ناگهاني جهان در آغاز تاريخ را بطور مستقيم با آزمايش نشان داد. اين الگو به احتمال وجود نيرويي ناشناخته اتكا دارد كه در آغاز حيات جهان هستي و جود داشت و حالاميليونها سال است كه غيب شده است. اريك آگول، يك كارشناس فيزيك فضايي از دانشگاه واشنگتن مي گويد:”تئوري انبساط ، تئوري فوق العاده قوي اي است، ولي با اين وجود ما هنوز اصلانمي دانيم كه چه عاملي باعث آن انبساط شد - يا اينكه آيا اين تئوري تئوري صحيحي است يا نه، هرچند بسيار عالي جواب مي دهد”. از نظر برخي دانشمندان، مسئله انبساط ناگهاني ضميمه اي ناشيانه براي مدل “انفجار بزرگ” است، كه لازم بود به آن الصاق شود تا تئوري مزبور با مشاهدات انطباق يابد. جالب اينكه بحث انبساط ، آخرين موردي نبود كه به تئوري انفجار بزرگ ضميمه شود. پال استاينهارت از كارشناسان فيزيك نظري دانشگاه پرينستون مي گويد:”ما همچنين آموخته ايم كه بايد در عالم ماده سياه وجود داشته باشد، و حالاهم فهميده ايم كه چيزي به نام انرژي سياه بايد وجود داشته باشد. اما امروزه براي اينكه تئوري انفجار بزرگ جواب بدهد آدم بايد بگويد خيلي خوب، مقداري انفجار بزرگ داريم، مقداري انبساط به آن مي افزائيم، مقداري هم ماده سياه بايد باشد و مقداري هم انرژي سياه. اما در يك تئوري منسجم اين چيزها با هم ارتباطي ندارند.” استاينهارت افزود:” ناراحت كننده زماني است كه تئوري اي در اختيار داري و مشاهده تازه اي مي كني، و مجبور مي شوي موارد تازه اي به آن تئوري بيفزايي. بعد مي بيني كه آن موارد با هم ارتباطي ندارند... هيچ دليلي ندارد كه آن موارد را اضافه كنيم و به جز همان مشاهده، هيچ دليل خاصي هم ندارد كه آن موارد را به آن مقادير خاص به تئوري مزبور بيفزائيم. موضوع اين است كه وقتي اين كار را مي كني واقعا چقدر داري موضوع را توضيح مي دهي و يا چقدر داري براي توجيه چيزي كه مشاهده كرده اي مدل سازي مي كني. ما هنوز اين موضوع را نمي دانيم”. عالمي بدون سن و سال در سالهاي اخير استاينهارت با همكاري دستياري به نام نيل توروكف در دانشگاه كمبريج در حال كار براي ابداع و تدوين يك تئوري جنجالي هستند كه جايگزين مدل انفجار بزرگ شود. بر اساس ايده اي كه اين دانشمندان دارند و آن را تئوري آتش سوزي بزرگ نام گذاشته اند، جهان نه بطور ناگهاني و يك باره بلكه طي چندين دوره و چرخه بي پايان از مرگ و تولد دوباره آتشين به وجود آمده است. بر اساس اين تئوري “ابعادي” صفحه مانند كه حاوي بخشهاي مختلف عالم بوده، هر يك تريليارد سال يكبار با هم برخورد كرده و باعث انفجارهاي فوق العاده عظيمي مانند همان “انفجار بزرگ” شده اند كه همين انفجارها خود باعث تزريق دوباره ماده و انرژي به داخل عالم هستي شده است. اين دو ادعا دارند كه تئوري “چرخشي” شان نه تنها موضوع انبساط، بلكه ديگر اسرار كيهاني، از جمله ماده سياه، انرژي سياه و اينكه چرا به نظر مي رسد كه جهان هستي هنوز هم با شتاب فزاينده در حال گسترش است، را هم توضيح مي دهد. تئوري آتش سوزي بزرگ، كه يك تئوري جنجالي است، اين احتمال را مطرح مي كندكه عالم هستي سن و سال ندارد و دائم خود را تجديد ساخت مي كند. اين ديدگاه شايد از ديدگاه هاي قبلي در مورد جهان هستي هول انگيز تر باشد چرا كه بر اساس آن ستارگان آسمان، يعني حتي پيرترين آنها هم در پهنه هستي شب تابهائي با عمر كوتاه هستند.ريچارد مسي، از منجمان دانشگاه كلتك مي گويد:” آيا واقعا عالم خلقت شبيه هيچكدام از مدلهايي است كه ما در فيزيك براي شبيه سازي آن مي سازيم؟ اميدوارم تلاشي كه جامعه علمي در راه تحقيقات در اين زمينه مي كند ما را به حقيقت بنيادين نزديك تر سازد، نه اينكه فقط ابزاري مفيد در دست ما باشد. اما به همان اندازه از اين وحشت دارم كه روزي دريابم هرآنچه مي دانسته ام اشتباه بوده باشد و در دلم دعا مي كنم كه چنين نباشد.”

آرامش...
ما را در سایت آرامش دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : امیر سرافراز sarafraz بازدید : 253 تاريخ : 4 / 11 / 1392 ساعت: 19:32